Bg De En

виж Количката е празна

КАПАЧКА МАСЛО ЗМЗ-402.10,ГАЗ24

Ново
%
14,40 лв.
Кат. номер: 0301009146В
Марка: ЗМЗ

Опции за покупка

14,40 лв.Oписание на продукта

Номенклатурен номер:24-1009146-03

Приложение: двигатели ЗМЗ-24, ЗМЗ 2410, ЗМЗ 402, 4021, 

Автомобили УАЗ с двигатели ЗМЗ 4021, автомобили ГАЗ -24,2410,3307,3308