Bg De En

виж Количката е празна

ГАРНИТУРА ГЛАВА ЗМЗ-4021

Ново
%
6,60 лв. 5,70 лв.
Кат. номер: 031003021
Марка: ЗМЗ

Опции за покупка

5,70 лв.Oписание на продукта

Номенклатурен номер: 4021.1003020-01

Приложение: ГАЗ: ГАЗ-24-10, ГАЗ-31029, ГАЗ-3110, ГАЗ-3302 (ГАЗель),ГАЗ-2705 (ГАЗель), ГАЗ-3302 (2004), ГАЗ-2705 (дв. ЗМЗ-402),ГАЗ-2705 (дв. ЗМЗ-406), ГАЗ-2705 (дв. УМЗ-4215)
ЗМЗ: ЗМЗ-402, ЗМЗ-406, ЗМЗ-402.10, ЗМЗ-402.10 (Евро 3)